Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > Yamaha, SMTconnect’te en yeni nesil SMD Ekipmanları ve yazılım araçlarını sergileyecek
Yamaha, SMTconnect'te en yeni nesil SMD Ekipmanları ve yazılım araçlarını sergileyecek

Yamaha Robotics SMT Bölümü, SMTconnect 2024’te yüksek hızlı SMD’ye yönelik yenilikleri sergileyecek.

11-13 Haziran tarihlerinde Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek etkinlikte, her iki şirketin uzmanları ziyaretçilere Yamaha’nın 1 STOP SMART SOLUTION’ında yer alan gelişmiş ekipmanların otomatik özelliklerle üretkenliği ve kalite kontrolünü nasıl artırabileceğini gösterecek. Bunlar arasında YRP10 yazıcı, YRM20 mounter, YRi-V 3D AOI sistemi ve denetim ve sorun giderme araçlarını içeren yeni yazılımlar yer alıyor.

SMTconnect’te sergilenen YRP10 yazıcı, üstün doğruluk ve tekrarlanabilirlik için Yamaha’nın ultra sert YR şasisi üzerine inşa edilmiştir. Yazıcının son teknoloji özellikleri, zahmetli prosedürleri otomatikleştirir ve yüksek hız sağlar, sadece altı saniyelik döngü süresine ulaşır ve son derece küçük bileşen boyutlarını, aralıklarını ve ara bağlantı aralığını işlemek için doğruluğu% 20 artırır.

Ayrıca stantta yer alan YRM20 SMD makinesi, hızlı ve esnek parça işleme ile verimli hareket için tasarlanmıştır. Parça besleme, ürün değiştirme ve nozül yönetiminin kapsamlı otomasyonu, müşterilerin üretkenlik ve esneklik taleplerini karşılamak için 120.000 cph’ye kadar dizgiye izin verir.

YRi-V 3D AOI sistemi, hızlı döngü süresi ve keskin görüntüler için durdurucusuz aktarım da dahil olmak üzere en son yükseltmelerle karşımıza çıkıyor ve YR şasisinin ekstra sağlamlığından da yararlanıyor. 25Mpiksele kadar sensör ve 5µm lense sahip kamera seçenekleri yüksek çözünürlük sağlar ve 8 yönlü projektör gölgesiz aydınlatma sağlar. Ayrıca, bileşen kütüphaneleri oluşturmaya yardımcı olan yeni yapay zeka araçları programlamayı basitleştirir ve hızlandırır.

Yazılım alanı, operatörlerin faaliyetleri planlamasına, istisnaları ele almasına ve üretimi hedefte tutmasına yardımcı olan en yeni YSUP yazılımı akıllı fabrika araçları da dahil olmak üzere güçlü yetenekleri sergileyecek. Buna ek olarak, ödüllü otomatik toplama-hata tanılama özelliğine sahip YSUP Dashboard, sorun gidermeye yönelik tahminleri ortadan kaldırıyor. Ziyaretçiler ayrıca LED ışık kaynakları ve konum sensörleri gibi dizili bileşenleri denetlemek için programlamayı kolaylaştıran yeni çok bileşenli hizalama kontrolü de dahil olmak üzere gelişmiş AOI yazılım özelliklerini keşfedebilirler.

Yamaha Robotics SMT Bölümü Genel Satış Müdürü Daisuke Yoshihara, “SMTconnect’te ANS Elektronik ile güçlerimizi birleştirmek, bu yılki etkinlikte vurgulayacağımız birçok önemli yeniliğe sahip olduğumuz için ziyaretçiler için deneyimi geliştiriyor” dedi.

SMTconnect ziyaretçileri, Salon 4’teki 245 numaralı ANS Elektronik standında en son Yamaha teknolojisini görebilir ve ekiple konuşabilirler.

PROSMT, TRI Global Partner Conference’da Olağanüstü Katkıları İçin Ödül Aldı

Yamaha, SMTconnect’te en yeni nesil SMD Ekipmanları ve yazılım araçlarını sergileyecek

Akıllı Fabrika Nasıl Çalışılır?