Prosmt Elektronik

Anasayfa > Haberler > Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor
Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor
Yamaha Robotics SMT Bölümü, 6-8 Şubat tarihleri arasında 2024 distribütör toplantısı için Avrupalı temsilcilerini Neuss, Düsseldorf’taki şube merkezinde bir araya getirdi. Yıllık etkinlik, ekibe en son ekipman güncellemeleri hakkında bilgi edinmek ve önümüzdeki yıl öncesinde iş görünümünü birlikte gözden geçirmek için düzenli bir fırsat sunuyor.

Gösterilerde, en yeni YRi-V denetim sisteminde yapay zeka destekli bileşen tanıma, hızlı ve tekrarlanabilir baskı için yeni 3SR rakle ve akıllı fabrika için hat sonu verimi ve verimliliği en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olan yazılım yenilikleri gibi yenilikler vurgulandı. Katılımcılar, yeni özelliklerin proses performansını nasıl daha da yükseltebileceğini ve ürün montajını nasıl hızlandırabileceğini öğrenmek için her biri bir Yamaha ürün uzmanı tarafından yönlendirilen küçük gruplar halinde deneyimledi. 

Distribütör toplantıları sırasında Yamaha’nın uzman rehberliği, Şirketin serigrafi baskı makineleri, montaj makineleri ve denetim sistemleri için mevcut olan en son geliştirmeler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Bunlar birlikte, elektronik üretim verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için optimum entegrasyon sağlayan ve bir veya birden fazla SMT hattının yönetimini basitleştiren Yamaha YSUP yazılımı ile bağlanan 1 STOP SMART SOLUTION’ı oluşturur.

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor

 Yamaha Robotics SMT Bölümü Avrupalı distribütörleriyle buluştu            

Genel Satış Müdürü Daisuke Yoshihara, Yamaha’nın en değerli distribütör olarak D.K.R Electronic Agencies, en iyi hizmet için Pro SMT’ye ve özel başarı ödülü dahil olmak üzere en iyi performans gösterenlere ödüllerini takdim etti. Yamaha, “Distribütör ağımızın gücüne ve deneyimine değer veriyoruz. Her biri uzun vadeli büyümemize katkıda bulundu ve geçtiğimiz yıl boyunca son derece güçlü bir performans sergileyerek müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunarken yeni iş geliştirme taahhüdümüzü paylaştı.”

Akıllı Fabrika Nasıl Çalışılır?

Yamaha’dan ProSMT’ye Özel Başarı Ödülü

Yamaha SMT Bölümü 2024 yıllık toplantısında distribütör ağına enerji veriyor